Renuntam la principii atunci cand suntem nevoiti sa ne reparam masina?

Deseori problemele pe care le intampini cu automobilul tau iti dau de furca si iti apar exact atunci cand tu te astepti cel mai putin. Si probabil ca acest lucru se intampla indiferent de marca masinii tale sau de faptul ca ai cumparat-o nou, nouta din fabrica sau la mana a doua.
De cele mai multe ori se poate intampla sa ai parte de necazuri din pricina diversilor factori. Fie ca vorbim de conditiile meteo sau de drumurile nu foarte bune in cazul nostru tot vei avea parte de ceva reparatii ale masinii tale.
Insa curiozitatea mare este atunci cand iti cumperi diversele piese pentru reparatii. Marea majoritate ce au nevoie de anumite piese pentru reparatii se indreapta catre acele piese second hand si merg in parcurile de dezmembrari masini pentru a putea face diverse achizitii.
Ceea ce pare destul de rezonabil daca ne referim strict la pretul pieselor sau la faptul ca le poti gasi in orice moment, avand in vedere disponibilitatea acestora. Cat despre calitatea lor, pana acum nimeni nu s-a plans si in cele din urma tot mai multe persoane sunt tentate sa le utilizeze pentru a putea rezolva problemele lor.
Ar fi foarte benefic daca toata lumea ar lasa mofturile, pretentiile si asa numitele principii deoparte si s-ar ocupa mai mult de ceea ce trebuie. Nimeni nu spune ca o buna parte dintre oamenii prefera piesele second hand prin prisma faptului ca au pret foarte redus si ca le pot acoperi problemele pe care le au cu masinile lor. Si indiferent de situatia in care esti pus se pare ca nu de foarte multe ori vei avea ocazia sa rezolvi acele treburi.
Mai cu seama unii vor fi nevoiti sa renunte la piesele noi de marca, intrucat acestea sunt la un pret de cel putin doua ori mai mare decat pretul pieselor obisnuite la mana a doua. Si cum aceasta nebunie ii infurie pe multi dintre ei trebuie sa spunem ca in pretul pieselor noi si de marca este inclus atat transportul, pretul de fabricatie, cat si marca respectivei piese.
Nu stiu cati dintre voi stiu aceste lucruri, dar sunt chestiuni valabile pentru orice tip de produs ce este fabricat sub numele unei marci de renume. Iar toate aceste lucruri sunt destul de importante avand in vedere ca de cele mai multe ori esti nevoit sa faci mai mult de doua reparatii pe sezon, din vina carosabilului. Altii spun ca de vina ar fi viteza si neatentia la volan si de aceea intotdeauna apar si probleme tehnice pentru automobilul tau.
Si chiar daca sunt probleme legate de sistemul de franare sau de directie, acestea nu pot fi neglijate sau amanate, intrucat se pot ajunge la situatii si mai neplacute. De aceea este bine sa va verificati masinile ori de cate ori puteti si sa lasati deoparte asa numitele pricipii si mofturi ce nu aduc nimic bun pentru nici un participant la trafic. Si bineinteles putina grija pentru automobilul tau nu poate fi o chestiune dificila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *