Tu ai incredere in piesele pe care le gasesti in parcurile de dezmembrari?

Este imposibil sa nu fii trecut macar o singura data pe la diferite parcuri de dezmembrari pentru a gasi piesele de care tu ai avut nevoie la un moment dat. Chiar daca nu vei recunoaste acest lucru de fata cu alte persoane, in sinea ta vei avea propria parere despre aceste parcuri de dezmembrari.
Iar in zilele noastre, in acest prezent incert, singurele piese pe care si le mai pot permite o parte dintre proprietarii de automobile se gasesc in parcurile de dezmembrari. Iar cu privire la aceste piese putem spune ca cunt cativa factori importanti pe care sa-i iei in seama daca ai de gand sa achizitionezi cele necesare de la dezmembrari.
Care sunt punctele forte pentru piesele auto pe care le gasesti in parcurile de dezmembrari?
Asa cum am amintit in paragraful de mai sus, la inceputul articolului, sunt nenumerate persoane ce ajung in aceste parcuri de dezmembrari, deoarece aici gasesc piesele necesare pentru automobilul lor la preturi acceptabile. Asadar pentru cei care isi doresc sa cumpere piese din parcurile de dezmembrari ar trebui sa cunoasca urmatoarele lucruri:
au un pret acceptabil – mult mai ieftine fata de piesele noi, pe care le gasesti in anumite magazine de specialitate;
au o disponibilitate mult mai mare si poti sa iti cumperi piesa dorita indiferent de marca sau de tipul acesteia;
nu trebuie sa faci o precomanda si sa astepti timp indelungat pentru a putea achizitiona acea piesa;
Probabil ca sunt prsoane care gasesc mult mai multe aspecte importante ale acestor piese second hand din dezmembrari, dar nu trebuie sa neglijam nici aspectele negative ale acestor piese.
Chiar daca ne convine sau nu, trebuie sa stim ca anumite piese nu le putem achizitiona din dezmembrari. Iar o parte dintre aceste piese si aspecte negative le putem rezuma astfel:
nu cumparati piese ce au elemente sau parti componente din cauciuc – se poate intampla ca aceste piese sa se strice mult mai repede decat iti doresti tu si sa fii nevoit sa te intorci si sa cumperi alte piese pentru a le inlocui pe cele defecte;
pentru piesele second hand nu primesti garantie si asta pentru ca o parte din piesele care vin aici, nu vin cu acea garantie, pe care anumite persoane si-ar dori sa o aiba;
piesele de la dezmembrari nu se schimba – iar acest lucru se poate intampla, deoarece reprezentantii parcurilor de dezmembrari nu au certitudinea ca veti inapoia piesa pe care a-ti cumparat-o, ci ca o veti aduce pe cea veche si uzata;
Iar acestea sunt motivele principale pentru care anumite persoane nu au incredere in piesele pe care le gasesc in aceste parcuri de dezmembrari. In schimb nu trebuie sa uitam nici de marea masa de oameni ce nu isi pot permite intotdeauna sa cumpere piese noi si foarte noi, de o calitate superioara si de aceea se indreapta catre aceste locuri unde gasesc piese second hand pe masura, la preturi pe care ei si le pot permite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *